Сирний омлет з креветками

Сирний омлет з креветками

Сніданки

Час приготування: 25 хв.

  •  200 г відварених морожених креветок
  • пучок зеленої цибулі
  •  80 г помідорів чері
  •  50 г спаржевої квасолі
  •  2 яйця
  •  3 ст. ложки тертого сиру
  •  1 ст. ложка вершків
  •  1  ст. ложка борошна
  •  15 г вершкового масла
  •  сіль і перець за смаком

Креветки відваріть 1 хвилину в киплячій воді, сполосніть холодною та відкиньте на друшляк. Дрібно наріжте зелену цибулю. Помідори розріжте на 4 частини. За бажанням спаржеву квасолю можна залишити цілою або розрізати на декілька частин. З яєць, вершків і борошна приготуйте суміш для омлету. На сковороді розтопіть вершкове масло. Красиво викладіть всі інгредієнти та залийте яєчної сумішшю. В кінці приготування посипте тертим сиром.

Preview