Сирний омлет з креветками
Час приготування: 25 хв.
- 200 г відварених морожених креветок
- пучок зеленої цибулі
- 80 г помідорів чері
- 50 г спаржевої квасолі
- 2 яйця
- 3 ст. ложки тертого сиру
- 1 ст. ложка вершків
- 1 ст. ложка борошна
- 15 г вершкового масла
- сіль і перець за смаком
Креветки відваріть 1 хвилину в киплячій воді, сполосніть холодною та відкиньте на друшляк. Дрібно наріжте зелену цибулю. Помідори розріжте на 4 частини. За бажанням спаржеву квасолю можна залишити цілою або розрізати на декілька частин. З яєць, вершків і борошна приготуйте суміш для омлету. На сковороді розтопіть вершкове масло. Красиво викладіть всі інгредієнти та залийте яєчної сумішшю. В кінці приготування посипте тертим сиром.